Taşlı Şık Bayan Babet Ayakkabı Kadın Spor Babet Modelleri

 taşlı şık bayan babetler
taşlı yazlık şık bayan babetleri ayakkabı

Şıklığı ve Rahatlığı Birlikte Yaşamanın Yolu Taşlı Şık Yazlık Bayan Babetleri Online... 

 Babetler, bayanların özellikle yazın en çok giydiği günlük ayakkabı modellerinden birisidir. Hem rahat hemde kullanışlı olmaları nedeniyle, gün boyu, işe, yürüyüşe ya da alışverişe giderken rahatlığı seven bayanlar için tercih edilebilecek bir ayakkabı türüdür.

 Düz bir ayakkabı olması, yürüyüşünüzü kolaylaştırırken, uygun fiyatlı olması da aynı sezon içinde pek çok farklı modelin alınmasına olanak verir. Özellikle babet alırken dikkat etmeniz gereken konu deri olmasıdır. Yani %100 gerçek deriden üretilen babet ayakkabıları tercih etmelisiniz. Babetler genellikle çıplak ayakla giyildiği için ten temasının deriye olması daha sağlıklıdır.
Son Moda, Yeni trend, tarz, şık, babet modellerini her yaz olduğu gibi bu yazda bayanların gözdesi kıvamında. Kış aylarında ev, iş yeri, kapalı alanlarda giyilirken, yaz aylarında dışarıda giyilebilen bu bayan ayakkabı türü, genelde babet çorap ile birlikte giyilir. Bu çorap türü kısacık ve ince yapıda olup, babet giyildikten sonra ayakkabıdan görünmez veya çok az görünürler. Yani ayağınızda çorap olduğu belli olmaz bu nedenle genelde tercih edilir.

Deri babet özelliği

Tabiki deri bayan babet ayakkabısı giyen kadınların böyle bir derdi olmaz, deri babet rahatlıkla çıplak ayakla çorapsız giyilebilir. Hakiki deri ayaktaki teri emer içine çeker, koku oluşumu ise dinlendirilip hava alması sağlanarak giderilir. Kot altı, etek altı, şort altı, hatta ve hatta mayo altında dahi giyilebilen şık ve parlak babetler beachlerde dahi bayanların favorisi niteliğinde.

 şık deri taşlı kadın babet
şık, tarz, taşlı, kadın babet ayakkabı modeli (vizon rengi)

Bayan Spor Taşlı Rahat Günlük Kullanıma Uygun Babet Ayakkabı

Yıllar yıllar önce hayatımıza giren bayan babet ayakkabıları bugün formunu ve tarzını değiştirip yoluna devam ediyor. Gelişen moda trendine ayak uyduran babetler ihtiyaca yönelik modelleriyle kadınların ihtiyaçlarını karşılıyor. Biliyoruz havalar bu denli sıcakken sandalet ve terlik ilk tercihimiz ancak "şık şıkıdım ofis stillerinizin altına giydiğiniz terlik, terliğin içine giyilmiş çorap kadar stilden uzak bir kavram". Bu babet modelleri ofis stiliniz için kurtarıcı olacak, inanıyorum: Yaz sıcağında ofis stilinizde tercih edebileceğiniz bu babet modeli hem şık, hem sade hemde yüksek tabanıyla günlük kullanımda ayağı yormadan her kıyafet altına giyilebilir nitelikte. Üstelik tam 4 renk ; vizon, beyaz, bej ve pudra yaz aylarına uygun fresh renkler..
 gerçek deri bayan babet
gerçek deri bayan spor babet

 taşlı spor kadın babeti
bej rengi taşlı hakiki deri spor kadın babet ayakkabısı

Babetlerin Yıllardır Tercih Sebebi olmasının nedenleri.

Getirdiği hafiflik hissiyatı ve sağladığı konfor ile babet ayakkabı modelleri, en az topuklu ayakkabılar kadar hatta daha fazla tercih edilir. Ev, ofis, okul, sokak kullanım alanları olmakla birlikte bir çok mekana uyum sağlayabilen bu babet spor kadın ayakkabıları bayanlar için joker bir ayakkabı türüdür. Spor tarzınıza uyum sağlayabilirken aynı zamandada abiye tasarımları sayesinde de özel davetlerde bile her türlü kıyafetin altında kullanılabilmektedir. Siz de en şık kombinlerinizi babet ayakkabı ile taçlandırmak ve girdiğiniz her yerde gözleri üzerinizde toplamak için içeriğimizdeki resimlerdeki spor tarzdaki bu taşlı babeti denemenizi tavsiye ediyoruz...

pudra




Bütün gün yüksek topuklu ayakkabıya basmak dünyanın en zor işidir. Zaten sıcak havalarda bunalan ayaklar gün boyu vücut ağırlığını taşırken yıpranmaktadır. Bu yüzden düz tabana sahip babet ayakkabılar kadınlara büyük bir rahatlık ve konfor alanı sağlar. Giyip çıkarmasının rahatlığıda üstüne cabası.. Üstelik topuksuz tabanların stilinize gölge düşüreceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Birbirinden özgün tasarımların ve işlemelerin yapıldığı düz tabana sahip ayakkabılar sizi hayalinizden çok daha iyi bir görünüme kavuşturabilir!

 pudra bayan babet


  Bayan Babet ayakkabı modelleri sade, düz, klasik ve minimalist bir tasarıma sahip olabileceği gibi havalı, gösterişli, spor tarzı ve göz alıcı da olabilmektedirler. Şık parlak ve göz alıcı olanları özellikle abiye giyim parçalarıyla uyum sağlama açısından büyük bir kolaylık sağlar. Şık ve parlak elbisene uygun bir babet ile rüküş olmaz aksine rahatlığına özen gösterirken şıklığınıda kullanan zarif bir bayana dönüşüverir katıldığınız davete, toplantıya, organizasyona damga vurursunuz. Babet ayakkabıları çok düz ve sade olarak düşünen bayanlara tavsiyemiz elbiselerinizle uyum sağlayan tek renkler sandığınızdan daha iyi bir kıyafet tamamlayıcısı olabilir. Üstelik deri  olması ve ten renginize uymasıyla bambaşka bir hava katabilir. Bacaklarınızı ve ayak kısmınızı açıkta bırakan bu model yüksek tabanıyla boyunuzu bile uzun gösterebilir. Kadın koleksiyonumuz içerisindeki bu babet türü taşlı, parlak simli derisiyle yüzeyindeki delikleriyle spor beyaz tabanının estetiğiyle ayağınıza harikalar yaratmaya hazır.. Modern görünümü sayesinde tarzınıza tarz katabileceksiniz.
 beyaz kadın babet


Bu şık babet modelimizi, kaliteli deriden ve kadınların ayak anatomisine uygun bir biçimde ürettiğimiz bayan spor taşlı şık babet ayakkabı modellerimizi her mekan ve zamanda gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
İster günlük tarzda, ister iş hayatında kullanırken oldukça konforlu bir deneyim yaşayabileceğinizi söyleyebiliriz. Yüksek tabanıyla ayaklarınızı yormadan, içindeki anatomik ortopedik pet sayesinde ayak sağlığınızdan vazgeçmek zorunda kalmadan hala şık ayakkabılar giyebileceksiniz.
 hakiki deri beyaz bayan babet



 Siz de bu şık bayan babet ayakkabısına  uygun fiyatlı bir şekilde ulaşmak için Trendyol mağazamızdaki babet kategorimizden hemen sipariş verebilirsiniz!.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Hakiki Deri Siyah Bayan Chunky Oxford Ayakkabı Kalın Tabanlı Günlük Ayakkabı Bağcıklı Kadın Oxford

Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır?