Kadın Lastikli Kısa Bot Hakiki Deri Siyah Bayan Kısa Yanı Lastikli Bootie

Kadın Latikli Kısa Bot Hakiki Deri Siyah Bayan Kısa Yanı Lastikli Bootie



Yanları lastikli (bağcıksız ve fermuarsız) rahat kullanıma sahip kadın kısa lastikli bot modeli!


Kısa Lastikli bayan bot modelleri 2021-2022 sonbahar - kış sezonunun yine trend bot modellerinden biri. Peki sonbahar ve kış aylarının uzun süredir vazgeçilmez botları arasında olan bilekte biten kısa lastikli botlar nasıl giyilir ve nasıl kombin edilir? Bu ürünümüz buna en iyi örnek midir?


ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • Hakiki deri ile üretilmiştir.
  • Dış kısmı; siyah renk cilt yumuşak dana derisinden, iç kısmı sıcak astardan oluşmaktadır.
  • Yan kısımlarında kullanılan lastikler 1. sınıf ithal lastik ile kalite üst düzeye çıkartılmıştır.
  • Mokasen tarzı bot arayan kadınlar için bulunmaz fırsat... 
  • Bağcıksız ve fermuarsız sadece lastikli bayan bot modeli arayan hanımların gözdesi olabilecek nitelikte bir kadın bootie modeli.
  • Eşsiz kalıbı ve duruşuna farklı bir tarz kattık burun kısmı oxford tarzı simetrik delikli, yandan lastikli kolay kullanım kadın kısa bot modeli.
  • 3,5 cm topuk taban yüksekliği.
  • Rahat kalıp.
  • Beden ölçüleri fotoğraflarında bulunmaktadır.
  • Türkiye`de üretilmiştir.






LASTİKLİ KISA BOT KADIN AYAKKABI BOT MODELİ

        Kısa Kadın Lastikli bot denildiği zaman aklınıza, yarım bot modelleri (bootieler) de dahil olmak üzere pek çok farklı bot modeli gelecektir. Ancak biz bugün daha çok bilekten biten botlar yani nam-ı diğer bootie olan botlar ile ilgileniyoruz ve size ürettiğimiz eşsiz tasarıma sahip lastikli kısa bayan bot modelimizi sunuyoruz.

     Konu olarak özellikle bilekte biten bot modelleri tercih etmemin en öncelikli sebebi, bu botların bacak boyunu keserek boyunuzu daha kısa gösterme riskinin bulunması. Bir diğer sebep de boyun boyu sebebiyle pantolonlar veya etekler ile nasıl kombin edilmesi gerektiği ile yaşadığımız tereddütler. Peki, geçmiş yıllardan beri sonbahar ve kış aylarının en trend kadın bot modelleri arasında sayabileceğimiz bilekte biten kısa botlar nasıl giyilir? ve nasıl kombin edilir? Bu soruların cevaplarını ararken bu botların bacak boyunu kesmesinden ötürü bacaklarımızı kısa, bilekleri kalın göstermesi riskini nasıl aşabileceğimize de yer vermeye çalışacağız. 



TAYT İLE KISA BOT KULLANIMI HAKKINDA

        Kadınlar genellikle Kısa botlarını birlikte kullanıldığı parçalardan biri taytlardır. Tayt gibi vücudu saran ve bilek hizasında biten pantolonlar ile kullanırken paçayı botun içine sokmayı denemenizi tavsiye ediyor. Eğer bacak boyunuz kısa ise giydiğiniz tayt ile aynı renkte tercih edeceğiniz bir kısa bot modeli bacak boyunuzun uzun görünmesine yardımcı olur. Eğer taytın paçası botun içinde kalacak kadar uzun değilse mutlaka aynı renk çorap giyin ve böylelikle teninizin aradan görünmesine engel olun. Bu botun veya botla tayt arasından görünecek tenin bacak boyunuzu kesmesine engel olacaktır. Bu şekilde Tayt ile Lastikli kısa bot modelimizi çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 MİNİ ETEK VE UZUN ÇORAPLARLA YA DA TOZLUKLARLA BİRLİKTE KISA BOT KULLANIMI; 

        Kısa Bayan botları tozluk ya da botun üzerinden çıkan uzun çorapların kullanımınada çok uygundur. Ancak bacak boyunuz kısaysa tozlukların bileklerinizi olduğundan kalın göstereceğini ve bacak boyunuzu keseceğini de unutmamanız gerekmektedir. Yani bize kalırsa kısa boylu iseniz böylesi tozlukları bırakın uzun bacaklı kadınlar giysin... Diğer bir kullanım seçeneği yandan diz üstü çoraplar kullanmak özellikle mini etekler ile kombinlendiğinde tam bir kolej havası yaratacaktır. Soğuk kış günleri için, tam da çorap trendi bu kadar popülerken, kısa botlar ile bu ürünümüz ile de rahatlıkla deneyebilirsiniz.



 KISA BOTLARIN KOT JEAN PANTOLONLAR İLE KULLANIMI

        Bayanlar Lastikli Kısa botları dar kotlar ile nasıl giymeli? konusu çok tartışılan konulardan biri ve en çok tereddüt yaşanılan kafa karışıklığına sebep olan konulardan birtanesi. Dar kot paçası botun içine sokulmalı mı? , paça kıvırılmalı mı..? Bootie’ler bacak boyumuzu kesmeden skinny jean’ler ile nasıl kullanılmalı? gibi konular tam bir sorunsal... 

        Kotun paçasını ne yapmalıyız mevzusuna geçmeden önce botun bilek kısmının bileğe tam oturup oturmaması gerektiği konusuna netlik kazandırmak gerekiyor. Seçtiğiniz botun bileği tam sarması, eğer bilekleriniz kalınsa ve bacak boyunuzda kısaysa sizi olduğundan daha kısa boylu gösterecektir. Bu yüzden bileğinizden daha geniş bir açıklığı olan kısa botları (bootie’leri) tercih etmekte fayda var. Özellikle bilek kısmı V şeklinde olan bileğinizi sarmayan kısa botlar ile daha iyi bir görünüm sağlamak mümkün. Diğer yandan kot paçasını botun üzerine çıkarmak veya paçayı botun içine sokmak (bilekte birikme olacağı için) çoğu zaman oldukça kötü görüntüler ortaya çıkarmaktadır. 

Peki dar kot ile kısa botlar nasıl kullanılmalı?

    Burada iki seçenek mevcut. Birincisi kotun paça boyunu botun başladığı yerden kestirmek, ikincisi de kotun paçasını kıvırmak. Başka yolu yok! Özellikle kot paçası kıvırmak uzunca bir süredir oldukça popüler. Burada paçayı kıvırırken de dikkatli olmak gerek. Örneğin paçayı çok geniş bir parça halinde kıvırırsanız bacak boyunuzun kısa görünmesine, kalın bir parça halinde kıvırmak da bileğin kalın görünmesine sebep olur. Öncelikle paça boyu çok uzunsa çok kıvırmanız gerektiğinden mutlaka biraz kestirmeniz gerekmekte. Sonrasında ise botun üzerinden birazcık teniniz görünecek şekilde kıvırabilirsiniz... 

    Son olarak bayanların kısa botları kullanacağı en uygun parçalardan biri de elbise ve etekler... Aslında tıpkı taytlar ile kombinlerken dikkat ettiğiniz konulara etek ve kısa elbiseler ile kombinlerken de dikkat etmeniz gerekmektedir. Yani etek giydiğiniz zaman bacak boyunuzu kesmemesi için çorap rengini bot rengini aynı tercih etmeniz gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşlı Şık Bayan Babet Ayakkabı Kadın Spor Babet Modelleri

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Hakiki Deri Kadın Oxford Ayakkabı Bayan Siyah Oxford Bağcıklı Kadın Casual Ayakkabı Kolej Ayakkabısı