Siyah Bayan Kısa Bot & Bootie Hakiki Deri Zarif Kadın Kısa Bot

Siyah Bayan Kısa Bot & Bootie Hakiki Deri Zarif Kadın Kısa Bot



Kısa, gerçek deri bot arayan kadınların aradığı nitelikte; zarif, kaliteli, çok şık ve uygun fiyatlı KISA BOT modelimiz huzurlarınızda sizlerle...



GRADA Kışlık Bayan Kısa Bot modelimizle tanıştınız mı?


ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • %100 Hakiki deri.
  • Dış kısmı siyah renkte cilt, yumuşak dana derisinden oluşmaktadır, iç kısmı ise soğuk havalara karşı etkili sıcak astar malzeme kullanılmıştır.
  • 3,5 cm topuk taban yüksekliği mevcuttur.
  • Hem bağcıklı hem fermuarlı kullanım seçeneği sunan kadın zarif kısa bot modeli.
  • Farklı, zarif ve tarz kalıbıyla her kıyafetin altına kombinlenebilir nitelikte, sonbahar, kış ve ilkbahar aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz kısa bot modelimiz.
  • Bağcık yataklarında kapsül detayı kullanılmıştır.
  • Ürünümüz Türkiye`de üretilmiştir. Kalıp ölçülerimiz fotoğrafta mevcuttur.




KISA KADIN BOT NEDİR? NE İÇİN TERCİH EDİLİR? KISA BAYAN BOT ÖZELLİKLERİ NELERDİR? NİÇİN KISA KADIN BOT & BOOTIE MODELİNİZİ SATIN ALMALIYIM?



        Aklınızdaki Kısa Botlar hakkındaki soruları cevaplamak adına ufak bir yazı yazmak istiyoruz. Uzun postal botlardan hoşlanmayan bayanların tercih ettiği bot türüdür kısa kadın botlar. Kısa gonç yüksekliği ile daha günlük kullanıma uygun olduğu için tüm gün ayağınızda bot yokmuşçasına sizi rahat ettirir.
        Kış şartlarında bildiğiniz üzere spor ayakkabılar ya da casual kadın ayakkabıları pekte kullanıma uygun değil bu sebepten Kışın kadınların en çok tercih ettiği tarz kısa bot bilek bootieler...
        Ayakkabıya daha yatkın, hantal olmayan görünümüyle kısa kadın bot modelleri kışın hanımların kurtarıcısı niteliğinde adeta. Peki GRADA markamızın bu modelinizi size tanıtmak istiyoruz..
        Öncelikle kalıbından bahsetmemiz gerekirse alışıla gelmişin dışında italyan vari bir kalıba sahip kadın kısa bot modelimiz tırtıklı kaydırmaz kalın tabanı ile sizin kış şartlarına ayak uydurmanızı sağlar. İkinci en önemli özelliği ise; deri olması! Mutlaka özellikle bot modellerinde deri ürünleri tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Hem dayanıklılık hem esneklik hem ayağınıza uyum sağlaması ve ayak sağlığınız için mutlaka kadın deri kısa botları tercih etmelisiniz.
        Ultra kalitesi, dünya standartlarındaki üretim kalitesi, kullanılan deri ve taban malzemeleriyle birinci sınıf bir model olan kadın kısa bot modelimizi deneyimlemenizi uygun fiyatıyla da tüm kadınlara ulaşmayı hedeflemekteyiz. Ürünümüzü trendyol GRADA Ayakkabı mağazamızdan satın alabilirsiniz.. Geri dönüşlerinizi mutlaka bekliyor olacağız. İYİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Hakiki Deri Siyah Bayan Chunky Oxford Ayakkabı Kalın Tabanlı Günlük Ayakkabı Bağcıklı Kadın Oxford