Bayan Beyaz Spor Ayakkabı Hakiki Deri Kadınlar için Spor Ayakkabılar

 beyaz bayan deri spor ayakkabı

Bayanların gardroplarında ki kot pantolon ne ise ayakkabılık için aynı durum beyaz spor ayakkabı için geçerlidir.

Gençlerin olmazsa olmazı Beyaz Spor ayakkabılar hayat kurtarır.

beyaz bayan spor ayakkabı

Bayan Spor Ayakkabısı Kadınları için Spor Ayakkabılar

Genç kızların özellikle tercih ettikleri beyaz spor ayakkabı Türkiyede ayakkabı kategorisinde ilk sıraya yerleşmiş durumda. Her kıyafet altına rahatlıkla kombinlenebilmesi, her ayağa her yaşa ve her ten rengine ayak uydurması sebebiyle olmazsa olmaza dönüşmüş durumda. Beyaz ayakkabıda tek problem çabuk kirlenmesi ve ayakkabının bakım ve temizliği diyebiliriz. 

Spor Ayakkabısında Bayanların En Sevdiği Renk Beyaz

 beyaz delikli kadın spor ayakkabıHerkesin en sevdiği, en rahat ettiği tercih ederken hiç şüphe duymadığı bir ayakkabı türü olan "beyaz spor ayakkabı" ayakkabılar arasında hangisini giysem? diye düşünen kadınların hep ilk tercihi olmuş ve pişman olmamalarını sağlamıştır. Hatta günümüz düğünlerde bile gelinler gelinlik altına beyaz spor ayakkabı giyerek düğününün topuklu ayakkabı sayesinde mahvolmasını engelliyorlar.

Ayakkabıda Beyazın 50 tonu

Beyaz ayakkabı giyilmeye başlandıktan bir süre sonra daha doğrusu her geçen gün ilk halini aratır bir hale gelir. Gün be gün kirlenir ama şıklığı bozulmaz hatta kirlendikçe tarzınıza daha çok uyum sağlar. Araştırmalarda hafif soluk mat beyaz renginin parlak cırt beyaz rengine oranla daha tutulduğu ayakkabı üreticileri tarafından araştırılmış ve beyazın tonlarına doğru bir çok ayakkabı markası yeni ürünlerine yön vermiştir.
 hakiki deri bayan spor beyaz ayakkabıBeyaz bayan spor ayakkabı giyen hanımlar bu beyaz ayakkabınızı her giyimden sonra bakımını yapmanız hafif tozunu alıp silmeniz bağcıklı ise bağcık üzerindeki tozları almanız sizler için daha uzun süre kullanabileceğiniz bir ayakkabıya dönüşmesini sağlayacaktır.

Beyaz Kadın Ayakkabıları Geçmişten Günümüze

2017 yılı ile birlikte ülkemizdeki popülaritesi daha da artmış olan beyaz ayakkabılar.  Instagram daki fenomen modacıların sık sık giymeleri ve cidden her kıyafete ve kişiye yakışması da ayrı bir keyiftir. Ancak bu kültür popülerleşirken yurt dışında en çok görülen markaları  common projects, golden goose  gibi markalardır ki bu markalar el yakmaktadırlar. Hızla yayılan beyaz ayakkabıda bir çok ayakkabı firması modellerine beyazı mutlaka koymaktadırlar. Bu yüzden uygun fiyatlı beyaz spor ayakkabı modelleri`de alınabilir kıvamdadır.

Çoraplı mı? Çorapsız mı? Giyilmeli Bu Ayakkabılar?

 astarsız kadın spor ayakkabı beyazBu tarz ayakkabılar çorapsız giyilmemelidir. zira spor ayakkabılar çorapsız giyilmez! ne kadar feminen (beyler adına) olduğu söylense de babet çorabı ile giyilmesi daha uygun olacaktır. Gerçi günümüz gençlerinde ve salaş tarzı modada öyle bir anlayışı var ki artık, spor çorabı ile bile giyip street shoe wear tarzım bu diyerek bile takılabilirsiniz.

Bakımı Bu Kadar Zorken Niye Hala Tercih Ediliyor?

 beyaz casual kadın spor ayakkabısıBeyaz ayakkabı giymek zordur. Hatta çok zordur ama temiz tutulursa ayrı bir çekiciliği olur. Açık renkli çoraplarla değil beyaz renkli yarım çorapla giyilmesi daha uygundur. Bembeyaz ayakkabının tarzına uygun bir kıyafetle tamamlandığında ise daha da güzel durur. Bunların yanı sıra kapalı mekan ayakkabısıdır kendisi. Spor salonlarında ya da gece kulüplerinde de ayrı bir havası vardır. Gideceğiniz yere şahsi aracınızla gidecekseniz sorun yok lakin diğer seçeneklerden biri tercih edilecekse giymemeniz en doğrusudur.

Sonuç olarak

Özellikle yazın, yanmış tene öyle bir yakışır ki, zaten neredeyse her kıyafetle uyum sağlaması yok mu. hiç çıkarmak istemezsin, öyle bir ayakkabıdır.

 beyaz converse ince taban hakiki spor ayakkabı Beyaz Spor Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır? Nasıl Temizlenmeli Aklayıp Paklamalı

Havalar ısındığında herkesin giymekten vazgeçemediği beyaz spor yada günlük ayakkabıların temizlenmesi, oldukça zahmetli ve zor bir işe dönüşebiliyor. Peki beyaz ayakkabı nasıl temizlenmelidir?

 İşte bayanlar için beyaz ayakkabılarını temizleme yöntemleri... 

 beyaz makosen bayan spor ayakkabıBeyaz ayakkabı temizleme çilesi; Ayakkabılar renkleri içinde en çok kirlenen renk beyazdır fakat ne kadar çabuk kirlense de beyaz spor ayakkabılar her sezonun vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Sıcaklar bastırdığında hepimizin dört elle sarıldığı beyaz spor ayakkabıları, temiz tutmak da bu nedenle oldukça önemli. Yaz rengi ve güneşi yansıtması sebebiyle beyaz yazın en çok tercih edilen renk! Ama bakım şart! Özellikle de hem görüntü, hem sağlık açısından içinde oluşabilecek bakteri ve kötü kokuları önlemek için ayakkabılarınızı sık sık temizlemeniz gerekmektedir. Peki beyaz ayakkabıları temizlemenin en etkili yolları nelerdir? İşte beyaz ayakkabılarınızı ilk günkü haline dönüştürebilecek tarifler...
 beyaz bayan sneaker KARBONAT ile temizlik; Spor ayakkabınızın bağcıklarını ilk olarak çıkararak çamaşır makinesinde veya elde yıkayın. İsterseniz sabun yardımıyla ayakkabı bağcıklarını elinizle de yıkayabilirsiniz. Ardından sabun, karbonat ve su karışımını bir kapta hazırlayın. Bulaşık sabunu en etkili çözümü almanızı sağlayacaktır. Ardından ayakkanınızın iç ve dış kısmını bir diş fırçası yardımıyla iyice ovun. Ardından ayakkabınızı iyice durulayınız. Fazla ıslaklığı bir havlu yardımıyla alabilirsiniz. Ardında tamamen kuruması için ayakabınızı güneş gören bir yerde bekletiniz. Bu söylediklerimiz Deri ayakkabılar için geçerli değildir. Deri ayakkabıya su değdirmemeye özen gösterin Deri ayakkabıları hafif ıslak nemli bez ile silip hemen durulamalısınız ki deri suyu emerek deforme olmamalı.
 beyaz hakiki deri bayan babet ASETON ile tabanda temizlik; Aseton veya çeşitli boyalarla beyaz ayakkabınızın tabanıda beyaz ise müdahale edebilirsiniz. Ayakkabınızın lastik kısmındaki kiri, aseton yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz. Bunun için sünger ve diş fırçasını kullanabilrisiniz. Aseton ile beyaz ayakkabılarınız yeni alınmışcasına parlayacaktır. Bu dediğimiz deri ayakkabılar içinde geçerlidir atıyorum beyaz deriyi bir yere sürttünüz ve deri üzerindeki boya attığında hafif bir beyaz aseton yardımızla deriye makyaj yapabilir uzazktan görünümü düzeltebilirsiniz.
 Beyaz ayakkabı kullanan bayanlara tavsiyemiz; Her ayakkabı mutlaka dinlendirilerek giyilmeli!, bir gün ara ile havalandırılarak giymelisiniz ayakkabılarınızı. Onun dışında özellikle beyaz ayakkabılarınızı gün sonu mutlaka hafif nemli bir bez yardımızla silip ardından kuru bezle tozunu alarak temiz tutarsanız hem uzun ömürlü olur hemde ayağınızda gri bir görünüme dönüşmesini engellersiniz.

 beyaz bayan spor babet
 kadın beyaz spor babet

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşlı Şık Bayan Babet Ayakkabı Kadın Spor Babet Modelleri

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Hakiki Deri Kadın Oxford Ayakkabı Bayan Siyah Oxford Bağcıklı Kadın Casual Ayakkabı Kolej Ayakkabısı

Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır?