Bayan Hakiki Deri Siyah Sabo Kadın Ayakkabı Sabo Ayakkabı Türü

 siyah hakiki deri bayan ayakkabı
siyah gerçek deri bayan ayakkabısı

 hakiki deriden bayan ayakkabısı
bayan yazlık rahat ayakkabı

 bayanlar için rahat yumuşak ayakkabı
bayanlara özel gerçek deri bağcıksız ayakkabı

 kadınlar için hakiki deri ayakkabı siyah
siyah kadın / bayan %100 deri ayakkabı

Karşınızda sabo ayakkabı.. Evet yanlış duymadınız sabo terliğin ayakkabı versiyonu diyebiliriz..

Bayan rahat ayakkabı bakan, ayak sağlığına önem veren bayanlarımıza özel gerçek deriden yazlık hafif tabanlı, ortopedik tabanlıklı konforlu yazın ayağınıza yapışacak bir kadın ayakkabı modeli.

Bildiğiniz üzere yaz geldi, ayaklar ortaya çıktı. Bayanlarımız sandalet terlik türlerini tercih eder oldu ama  ayak problemlerinin güneş ve denizin etkisiyle yok olduğu büyük yanılgı. Yaz aylarında dahi ayaklarımızı korumalı ve dış etkenlere karşı savunmasız bırakmamalıyız.

Yazın giyilebilecek bir bayan ayakkabısı türü

 Yaz aylarında ayaklar terliyor nasıl ayakkabı seçmeliyiz? Ne giymeli? Nasıl rahat etmeli? gibi sorular sorduğunuzu duyar gibiyiz. 
 Yaz ayları ayakların rahat etmek istediği aylar olduğu için asıl ayak problemlerinin temeli bu aylarda atıldığı dönemler.teme için rahatlama anlamına geldiği kadar birçok sıkıntının da ortaya çıktığı bir dönemler.
 Kış boyu kapalı kalan ayaklarımız yazın açık ayakkabılar içinde sorunlar yaşıyor. Bütün kış kapalı ayakkabılar içindeki ayaklar, yaz geldiğinde düz ve açık ayakkabılara alışmak durumunda kalıyorlar. Doğal olarak ayaklarımız kavis boşluğuna giriyor. İşte bu yüzden yaz aylarında özellikle başlangıcında çoğu kadının en büyük problemi ayak ağrıları. Herkes sıcaklara dem vurur bu ağrıları fakat olay tamamen ayakkabı tarzının değişmesi ile alakalı.
Özelikle yaz aylarındaki ince tabanlı ayakkabıların buna sebep olduğu düşünülüyor. Sandalet, terlik vb tür ayakkabılar ayağınızın hava almasını sağlasa bile tabanlarının ince olması ayağınızı yere basıyormuş hissiyatı verip ayak eklemlerinizi yoruyor bu durum doğal olarak ağrılara yol açıyor.. Bundan kurtulmanın yolu; destekli tabanı yüksek terlikler, destekli tabanı yüksek ayakkabılar giymekten geçiyor. Ayakkabınız açık olsa bile, istediğiniz kadar hava alsada, sizi rahat hissettirsede  tabanı dolu ayakkabılar ince tabanlara nazaran çok daha sağlıklı.
Bu tarz ayakkabılar tercih edilmezse, bel, eklem, bilek problemleri yaz aylarının ayaklara olan sağlıksız etkisi kaçınılmaz..

Rahat Bayan Ayakkabısı Tercih Edilmeli

 Düz ayakkabılar hareket kabiliyetini azalttığı için bel rahatsızlıklarına sebep olabilir. Açık ayakkabılar ise genelde taraklı ayaklarda yandan vurmalara ve tırnak problemlerine yol açar deniz ve güneşin etkisiyle bazı ayak problemleri kendiliğinden çözülüyormuş gibi hissedilir; mesela mantar gibi sorunlar yazın kesilir. Çünkü açık ayakkabı giydiği için ayak hava alır, denize girince tuzlu su mantarın tüm reaksiyonunu durdurur. Ancak bu durum geçicidir. Unutulmamalı ki ayaklar düz olmayı sevmiyor. Mutlaka bir desteğe ihtiyaç duyuyor ve ayak düzleştikçe bütün ayak sıkıntıları artıyor. Ayak yaylanmayı seven bir organ olduğu için ayağınızın altına dümdüz bir taban olduğu zaman oradaki yaylanma kabiliyeti yok oluyor..Ekim ayı ile başlayan bu problemler sonbahara kadar devam ediyor.

Ayakkabı dinlendirilmeli hep aynı ayakkabı giyilmemeli!

 Sürekli aynı ayakkabıyı giymekte  zararlıdır ayakkabılar mutlaka dinlendirilmeli hava alması sağlanmalıdır. Sürekli aynı ayakkabı ayaklarınızı yoruyor.  Bir ayakkabı sürekli kullandığınızda ayak ona adapte oluyor ve bir diğer modelde zorlanmaya başlıyor..

Yazın tabikide sandalet, terlik vb üstü açık ayakkabılar giyeceğiz fakat uzun yürüyüşler, ayak yorucu hareketleri yukarıdaki model gibi ayakkabılarla yapmalıyız. Ayaklarımız yormamalı, kıymetini bilmeliyiz.

Sabo Terliklerin Ayakkabı modeli olan ayakkamızda kalın tabanla ayaklara kavrama kabileti katılmış. Gerçek deri olması uzun ömrünü garanti ederken, şıklığı ve tarzıda her bayana hitap ediyor. Özellikle siyah rengi yazın pek tercih edilmesede her türlü kıyafetin altına uyum sağlayabiliyor.  Yukarıdaki bayan spor tarzı yazlık sabo ayakkabıyı incelemek veya satın almak isterseniz link;

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşlı Şık Bayan Babet Ayakkabı Kadın Spor Babet Modelleri

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Hakiki Deri Kadın Oxford Ayakkabı Bayan Siyah Oxford Bağcıklı Kadın Casual Ayakkabı Kolej Ayakkabısı

Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır?