Bayan Spor Babet Ayakkabı Hakiki Deri Beyaz Günlük Spor Kadın Babet

beyaz hakiki deri bayan babet ayakkabı
bayan babet ayakkabı

 bağcıksız bayan spor babet ayakkabı
bağcıksız kadın spor babet

 bayan hakiki deri babet ayakkabısı
bayan yazlık spor kadın babet türü ayakkabı

Bayan spor babet türünde kusursuz bir ayakkabı modeliyle karşı karşıyayız.

 içi dışı komple deriden ürettiğimiz bu spor kadın babetinde yüz kısmında lazer deliklerle ayağınızın terlemesini önleyerek kusursuz bir deneyim yaşatması sağlanmıştır.

 Yumuşak derisi konforlu ortopedik tabanlığı esnek tabanıyla ayağınızda yok hissi uyandıracak bu bayan spor babet ayakkabısı beyaz ve lacivertin uyumuyla birlikte konforunun yanında şıklığıda getiriyor.

Dilerseniz biraz babet hakkında bahsedelim babet nedir? spor babet ayakkabı nedir? babetler rahat mıdır? gibi akılları kurcalayan sorulara cevap bulalım


Ayaklarımız vücudumuzun tüm yükünü taşıyan organı olduğu için doğru ayakkabı seçimi de önem kazanmaktadır. Normal şartlar altında ayakkabı seçimindeki ilk öncelik ayak rahatlığı olmalıyken özellikle bayanlar için ayakkabı seçiminde asıl kriter hala ayaktaki duruşu ve tarzıdır.
Dönemin modasını, trendini, tarzını daha çok tercih eden bayanlarımızı günümüz endistrüsi reklam e-ticaret vb.. satış ve pazarlama teknikleri alım yönünü belirlemektedirler.
 İşte şu sıralar moda olan bir ayakkabı modeli vardır ki, modacıları ve tüketicileri ikiye bölmüştür. Bazı modacılar rahat ve şık bulurken, bazı modacılar da rüküş olarak değerlendirmektedir. Bahsedilen model ilk olarak 80li yıllarda moda olmuş, daha sonra 2010 yılında tekrar mağazalarda kendine kocaman bir yer açmış olan babetlerdir.
 Topuk ve ayak ucu aynı düzlemde olan, topuk yükseltisi bulunmayan ayakkabılar babet olarak adlandırılmaktadır. Babetler şimdilerde kadınlar tarafından gerek rahat oluşu, gerekse hafif oluşları nedeniyle en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasındadır.
Hatta artık gelinlere özel hazırlanan babetler, düğün gecesinde topuklu ayakkabılardan yorulup kurtulmak isteyen gelinlere hizmet etmektedir.
Yine, hamilelik döneminde yüksek topuklu ayakkabı giymekten kaçınan anne adayları da tercihini çoğunlukla babetlerden yana kullanır.
 Genellikle babetler ince taban ve düz yere basarmış hissi yarattığından bazı ortopedistler önermemektedir. Önerilmeme nedenlerinin en başında, nasıl yüksek topuklu ayakkabılar yükü ayak parmağına bindirerek ayak sağlığını tehdit ediyorsa, babetler de aynı şekilde vücut yükünü topuklara yüklüyor ve çok sık ve uzun süreli giyilmesi durumunda bazı sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Özellikle ergenlik dönemindeki gençler, ayakkabı seçimlerini babet ayakkabılardan yana yapmamalıdır.
Zira, yanlış yönlendirme sonucu seçilmiş babetler uzun vadede bel ve sırt ağrılarına neden olabilir ve düz tabanlık rahatsızlığına açık davetiye çıkarabilir.
 Babet giymeyi seven ve vazgeçemeyen kadınlar ise ayak sağlıklarını korumak için en az 2,5 cm topuk olmasına dikkat etmelidirler. Böylelikle, kadınlar hem babetlerin sevimli ve hemen her kıyafete uyum sağlayabilme tarzları sayesinde istediği gibi bu ayakkabıları giyebilir, hem de sağlığını ikinci plana atmadan gönül rahatlığıyla babetleri ile haşır neşir olabilir.

Peki Babet olarak Bayanlar Ne Almalı? Nasıl Babetler Tercih Edilmeli? 

Yukarıda bahsettiğimiz nedenlerden dolayı bayanlara en önemli tavsiyemiz bu tarz ayakkabıları uzun soluklu bir gece ayakkabısı stiletto tarzında giymedikleri için taban yüksekliğinin kalın olmasına önem vermeleri gerekmektedir. Grada Ayakkabı olarak bayanlarımıza babet alacaklarsa spor taban kullanılan termo kaucuk ve havuzlu diye tabir eddiğimiz tabanlı babetleri tercih etmelerini tavsiye ediyoruz. Yukarıdaki modelimizde tam olarak bu tabire uymaktadır. Spor Bayan babet ayakkabısı olarak örnek verebileceğimiz bu ayakkabı şıklığının yanı sıra ayağınızın rahatlığınıda ön planda tutmakta ortopedik iç tabanlığıyla yere değil yumuşak pete bastığınızı hissedeceksiniz.. Spor babet türlerimizi mutlaka denemelisiniz..

Bu modelimizin farklı renkleri de sizlerle buyrun;
 beyaz delikli spor babet
BEYAZ

 kırmızı delikli spor babet
KIRMIZI

 mavi bayan spor babet
MAVI

 siyah bayan spor babet
SIYAH


Yüzünde Delik olmayan, Garni parçasız sade düz olan ve aynı tabandaki modelimiz ve renkleri için;

 beyaz kadın spor babet ayakkabı
BEYAZ

 mavi kadın spor babet ayakkabı
MAVI

 siyah kadın spor babet ayakkabı
SIYAH

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşlı Şık Bayan Babet Ayakkabı Kadın Spor Babet Modelleri

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Hakiki Deri Kadın Oxford Ayakkabı Bayan Siyah Oxford Bağcıklı Kadın Casual Ayakkabı Kolej Ayakkabısı