Internetten Ayakkabı Almak? Gelişen Teknoloji ve E-Ticaret ile Ayakkabı Alışverişi

Gelişen Dünyada Değişen Alışveriş Kültürü!

Bir mağaza düşünün ki, yalnızda kamera ve led ekranları bulunan...
 Sizi kameraları sayesinde üç boyutlu olarak algılıyor ve ayak numaranıza kadar tüm ayrıntıları ölçüp biçiyor ve size uygun ayakkabıyı sunuyor. Kulağa inanılmaz gibi geliyor değil mi?
Size sadece ekrandaki katalogdan uygun ayakkabıyı seçip, online olarak denemek kalıyor...
Yani Geleceğe Dönüş filminde Marty nin 2000 li yıllarda otomatik bağcıklarını bağlayan spor ayakkabısı kadar olmasada bizce FANTASTIK!

 Normalde nasıl ayakkabı deniyorsanız önce istediğiniz modeli seçiyorsunuz daha sonra renk ayarını yapıyor ve orada online ödeme sistemleri ile hemen satın alabiliyorsunuz. Siparişiniz ertesi gün kapınızda size teslim ediliyor. Ne yüzlerce vitrinde duran şıkır şıkır ayakkabılar ne de yanınıza yanaşıp size uygun ayakkabıyı beğendirmeye çalışacak bir tezgahtar.. Herşey artık sizin elinizde. Gelişen teknoloji ve dünyayı kasıp kavuran COVID-19 salgını sonrası özellikle bu şekilde değişimlere hazır olmalıyız
 internetten ayakkabı
online ayakkabı satın al

Alışveriş Alışkanlıkları Değişiyor...

 Alman ayakkabı firması Goertz için geliştirilen bu cihaz ile aslında şirketlere her yerde ve her anda satış yapma olanağı da sağlamış olacak. Şöyle düşünelim, metrolarda bulunan otomatlarda olduğu gibi bu makineler ile şirketlere ucuz maliyetli satış alanları yaratılacak.

 httpv://www.youtube.com/watch?v=uSn7c1uw1_A&feature=player_embedded

 Videoda görüldüğü üzere makinemiz ayakkabı satışı üzerine odaklanmış durumda. Ayakkabı seçimi oldukça fazla etkiyi içerisinde barındırır. Fiyat ve kalite en önemlileri olabilir fakat aslında o kadar basit de değildir.
Ayakkabının ayağınızda nasıl duracağından, genelde giydiğiniz kıyafetler ile sağlayacağı renk uyumuna kadar pek çok soru vardır ayakkabı satın alan müşterinin aklında. O nedenle de günümüzde oldukça popüler olan e-ticaret pazarında pek çok müşterinin bu teknolojiyi denemeyi reddetme sebebi ürünleri deneme şansı olmayışıdır. Fakat aynı zamanda, e-ticaret teknolojisi şirketler için ise büyük bir fırsattır. Çünkü mağaza açma maliyetinden tutunda, çalıştırılacak eleman sayısı, onların masrafları ve ürünlerin stoklanmasına kadar pek çok ekstra maliyet mevcuttur.
E-ticarette bu maliyetlerden kurtulmak mümkün, ancak bu sefer de tüketicinin alışveriş alışkanlıkları engel teşkil ettiğinden fiyat kırılarak tüketici dikkati çekilmeye çalışılıyor. Fakat görüldüğü üzere, geliştirilen teknoloji ile tüketiciye ürünü üzerinde deneme şansı veriyor. Belki ürünü hissedemiyoruz ancak vücudumuzda nasıl durduğu üzerine fikir sahibi olmamız sağlanıyor.
 Tabi şu anda beden seçiminden tutunda renklerin gerçeklik oranına kadar pek çok soru beynimizi kurcalıyor ama eminiz ki gelişen teknoloji bu sorularımızı da cevapsız bırakmayacaktır.

 internetten bayan ayakkabı
online bayan ayakkabi

2020 Yılında Ülkemizdeki Online Ayakkabı alımı ve E-Ticaret durumu

Bildiğiniz üzere 2020 yılı öyle bir geldi ki, tüm alışkınlıklarımızı eskiye bağlılıklarımızı değiştirdi. Mağazaya gidip bir ayakkabıyı deneyip almaya korkar olduk. Online alışveriş Coronavirüs etkisiyle türk halkının kredi kartlarında %30 civarına yükseldi..
Artık insanlarda ayakkabıyı online alıyor. Ürün fotoğrafları kaliteli olan, kendisine yakışacağını düşündüğü ayakkabıları bir tıkla evine getirtiyor, deniyor, beğenmezse iade ediyor. Online mağazacılık artık Türkiyede avm ve cadde mağaza kültürünü ciddi anlamda etkileyeceğe benziyor.

Bizde İzmirde Ayakkabı imalatı yapan bir firma olarak artık online ticarete yöneldik ve trendyol üzerinden kendi ürünlerimizi satmaya başladık. GRADA Ayakkabı olarak internette kendi ürettiğimiz modellerimizi direkt olarak bizden alabilirsiniz. ONLİNE MAĞAZAMIZA GİTMEK İÇİN LÜTEN TIKLAYIN

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşlı Şık Bayan Babet Ayakkabı Kadın Spor Babet Modelleri

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Hakiki Deri Kadın Oxford Ayakkabı Bayan Siyah Oxford Bağcıklı Kadın Casual Ayakkabı Kolej Ayakkabısı