İçi dışı deri Kadın Ayakkabı Modeli, Tırtıklı Taban Gerçek Deri Kadın Casual Sneaker

İçi dışı deri Kadın Ayakkabı Modeli, Tırtıklı Taban Gerçek Deri Kadın Casual Sneaker



İçi ve dışı %100 hakiki deri. Kaliteli hacimli tırtıklı tabana sahip casual kadın ayakkabı modelimiz karşınızda.. 



Casual Hem içi hem dışı gerçek deriden üretilmiş bayan ayakkabımız.




ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
  • İçi, dışı %100 gerçek dana derisinden üretilmiştir.
  • Dış kısmı yumuşak cilt siyah dana derisi, iç kısmı yine yumuşak koyun meşin deri astardan oluşmaktadır.
  • Bağcıklı rahat kullanım.
  • Hacimli dolgun 4 cm yükseklikteki termo kauçuk taban.
  • Dikiş detaylarıyla şık, modern casual tarzda ayakkabı seven bayanlara özel modelimiz.
  • Günlük bayan ayakkabı koleksiyonumuz en sevilen modellerinden bir tanesi, kadınların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.
  • 1. sınıf kaliteli deri kullanılarak üretilen kadın casual modelimiz; rahat, şık ve konforlu tasarımı ile öne çıkıyor. Ayak sağlığını önemseyen bayan casual ayakkabısı, her yaştan kadının beğenisini bekliyor.
  • Okulda, işte, sokakta, tatilde ve yolculukta giyilebilen bu tasarımımız, deri çanta ve ceketlerle kombinleri tamamlıyor.
  • Sevdiklerinizi ve kendinizi şımartmanız için üretilmiştir.
  • Ortopedik yumuşak iç tabanlık.
  • Kalıp ölçüleri : 36=23,4 cm , 37=24,0 cm , 38=24,6 cm , 39=25,2 cm , 40=25,8cm.
  • Türkiye`de üretilmiştir.
  • İlkbahar - Yaz - Sonbahar - Kış her sezona uygun, günlük casual bayan spor casual ayakkabısı.






İÇİ DIŞI DERİ KADIN AYAKKABISI ALMANIN FAYDASI NEDİR? NİÇİN İÇİ DIŞI GERÇEK DERİ AYAKKABI ALMALIYIM? HAKİKİ DERİ AYAKKABILARI MI TERCİH ETMELİYİM? 

        Bu soruların cevabını merak ediyorsanız Ayakkabı üreticisi olarak dilimiz döndüğünce size deri ayakkabı hakkında bilgi vermek istiyoruz...



        Gerçek deri ayakkabıların özelliklerini sıralamamız gerekirse; deri türleri çeşit çeşit olsada, deri, genel anlamda yumuşaktır. Bu hakiki deri ayakkabı tercih eden kişilerin en sevdiği özelliğidir.
        Dayanıklı ve geç deforme olması; sonuç olarak ayakkabı üzerine bastığımız gün boyu yükümüzü çeken üzerimize giydiğimiz belkide en fazla yıprattığımız kıyafetlerimizden biridir. Dayanıklılık ve geç deformasyon ayakkabıda aranıyor ise mutlaka ve mutlaka o ayakkabı deri olmalıdır. Tekstil, bez ürünlerinden üretilen ürünler yırtılıp parçalanabilirken deri ayakkabılar çok uzun yıllar doğru kullanım dinlendirip kullanma tekniği ile uzun yıllar kullanılabilmektedirler.
        Yüzeysel deliklere sahip olması nedeniyle hava ve su sirkülasyonunu sağlamaktadır; Deri ayakkabılar derinin özelliği olarak hava alır ve su temaslarında suyu hapsedip tekrar buharlaştırır. Bez ve tekstil ürünlerde bu mümkün değildir.
        Nemi emer ve tekrar dışa verir Nefes alma özelliğine sahiptir deri ayakkabılar! Evet evet doğru duydunuz. Nemlenen deri nemi hapseder ve kuru ortama geçtiğinde tekrar dışa vererek buharlaşmasını sağlar. Bu nefes alma özelliği başka hammaddelerde yoğun dezenformasyona yol açarken deri ayakkabıları çok fazla etkilememektedir. Çok yoğun suya maruz kalırsa deri nemi suyu içine çeker eğer su teması devam eder ise iç kısma suyu taşıyabilir. Taşıyacağından fazla su ile temasa giren her deri iç kısmına suyu gönderir bu unutulmamalıdır. Peki su geçirmez deri ürünler nasıl oluyor? diyebilirsiniz. Deri üzerine wax, bal mumu, spey gibi ürünler enjekte edilerek su geçirmesi engellenmektedir lakin buda bir süre etki etmektedir.
        İçi dışı Deri kadın ayakkabıların bir diğer ve en önemli özelliği ise esneme özelliğine sahip olmasıdır. Nedir bu esneme özelliği? derseniz. Ayak şeklinize göre şekil almaktadır. Her ayakkabı bir kalıba çekilmektedir ve ayağınız bu kalıptan farklı olması durumunda ayakkabı ayağınıza vuracaktır lakin bu deri ürünlerde çok kısa sürede esneme özelliği ile yerini şekil almaya bırakarak ayağınıza uyum sağlayacaktır. Deri ayakkabının sağlıklı olması, tercih edilmesi gerektiğinin söylenmesini en çok etkileyen faktörlerden biridir deri ayakkabıların esneme özelliği. 
     Sonuç olarak deri ayakkabılar nefes alabilmektedir. Bu özellik ayağınızı serin tuttuğu gibi sağlık açısındanda bakteri oluşumunu önlemektedir. Çabuk yırtılma, yıpranma, kopma, parçalanma yapmaz. Nemi emdiği için ayak kokusunun önlenmesine yardımcı olmaktadır. Doğal olduğu için doğadan geldiği için her doğal ürün gibi deri ayakkabılarda sağlıklıdır. Esneme özelliğine sahip olduğu içinde Ayak şeklinizi alarak ayakkabının vurma durumunu en kısa süreye indirir. Yani hem sağlığınız için, hem kalite için deri ayakkabı tercih edin. Biz GRADA Ayakkabı olarak deri olmayan hiçbir ürünü üretmiyoruz. Her ayakkabımızın içi, dışı hakiki deri olmasına özen gösteriyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşlı Şık Bayan Babet Ayakkabı Kadın Spor Babet Modelleri

Hakiki Deri Kadın Siyah Bağcıklı Topuklu Ayakkabı Bayan Sivri Burun Deri Klasik Topuklu Bağcıklı Ayakkabısı

Hakiki Deri Kadın Oxford Ayakkabı Bayan Siyah Oxford Bağcıklı Kadın Casual Ayakkabı Kolej Ayakkabısı

Deri Ayakkabı Bakımı Nasıl Olmalıdır?